Yolanda Onderwater
Excursie Tirta Empul

Een dagexcursie 

Ten noorden van Ubud, op ongeveer 40 minuten rijden, ligt het dorp Tampak Siring. Daar bevindt zich het prachtige tempelcomplex Tirta Empul (tempel van het heilige water). De oorspronkelijke tempel werd in de 10e eeuw gebouwd en is tot op de dag van vandaag een zeer belangrijke tempel voor fysieke en spirituele reiniging. Er is een bron met water met er omheen een aantal baden waar de Balinese bevolking zich wast om zich te reinigen.

Waarom ? De intuïtieve beleving van de Balinese bevolking met alle ceremonies en offerings is voor menig westerling een weldaad voor de Ziel. Maar het roept ook vragen op en de behoefte om eigen ervaringen te delen. Bali kan spiritueel overweldigend zijn. Zeker voor de gevoelige mens.

Wat gaan we doen? Op deze dag zullen we deze reinigingsceremonie ondergaan volgens het oeroude gebruik van de Balinese Hindoes. Als voorbereiding daarop kopen we een sarong en offerbakjes op de markt in Ubud. Yolanda geeft inside informatie over de ceremonie, zodat u optimaal kunt profiteren van de fysieke en spirituele reiniging die deze Bron U biedt.

Yolanda heeft meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van gevoelige mensen die behoefte hebben aan een (spiritueel) klankbord. Op dit moment woont zij in Bali en is bereikbaar voor hulp en ondersteuning én een bijzondere dag naar Tirta Empul!
Tel nr. +31 6 107 300 66 / +62 8123 6820 836 (whatts app)

De kosten voor deze (4 uur durende) excursie zijn 1.000.000 Rp (75 €) p.p. incl. transport, maaltijden en sarong.
Retraite
Excursie Tirta Empul
In de praktijkOma Bali LuistertContact & KostenInspirerende lezingenIk ben hooggevoelig E-cursusBoekenInspiratie reis voor LichtwerkersOntwikkelingswerk in AziƫOver Yolanda (Engels)