Yolanda Onderwater
'Oma Bali Luistert'
Wat gebeurt er energetisch?

Als twee mensen met elkaar in contact komen is er altijd een uitwisseling van energie. Daarvoor hoef je niet altijd in dezelfde ruimte te zijn. Je kunt het ook ervaren tijdens een telefoongesprek of als je aan iemand denkt.

Ieders energieveld, elke aura, is veel groter dan we kunnen indenken. Wij, als mens, hebben alleen toegang tot een klein deel van het grote geheel: onze Ziel. Communicatie verloopt niet alleen via onze zintuigen, maar ook via onze ziel. Bij de verzending van de kaart zal mijn ziel een intermediair zijn tussen jullie beider energievelden en daardoor kunnen jouw ziel en die van de ontvanger met elkaar in contact komen.

Als medium help ik je door ervoor te zorgen dat de essentie van je boodschap het hart en het onderbewustzijn van de ontvanger bereikt.
De ontvanger zal zich daar niet altijd meteen bewust van zijn. Jij bent immers degene die weet dat je een kaart stuurt en de ander niet. De ander krijgt misschien een "whisper" of moet ineens aan je denken.
Maar voor de ontvanger zal alles meteen duidelijk zijn als hij of zij jouw kaart opent.

Open je hart want in liefde en dromen is niets onmogelijk!

    Liefs, Yolanda
Voor wie?
Hoe werkt het?
Foto's
Wat gebeurt er energetisch?
Wat zeiden anderen?
WelkomContactOma Bali luistertInspiratie reis voor LichtwerkersEen engel per postOntwikkelingswerk in AziƫAbout Yolanda (english)