Yolanda Onderwater
Bali, Stichting Sukacita

Stichting Sukacita


Een filmpje maakt zóveel duidelijk! Google op youtube "Sukacita in beeld" en verbaas je! Stichting Sukacita geeft workshops aan ouders en leerkrachten van kinderen met een verstandelijke beperking. Daarnaast begeleid zij een lokaal project om speel-leer onderwijs te kunnen geven. 

Stichting Sukacita deelt kennis via haar kenniscentrum, maar laat tegeljkertijd de mensen zelf ontdekken wat werkt in hun land met hun specifieke godsdienst en in hun authentieke cultuur. Verandering begint allemaal met bewustwording.
Dat onze workshops een grote impact hebben, blijkt uit de reacties van de leerkrachten via de evaluatieformulieren:

‘De workshop van Sukacita is voor mij een enorme eyeopener geweest voor het werken met deze kinderen’
‘Ik zou graag vaker workshops willen volgen, want ze zijn zeer nuttig. Ze vergroten het inzicht van ons als leerkrachten over deze kinderen. 


In 2017 hebben wij ons werk overdragen aan de plaatselijke bevolking. De eerste aanzet daartoe is al gedaan: onze kennis over kinderen met een verstandelijke beperking is gebundeld in een boek met de titel "Anak Unik". Dat betekent Uniek Kind.

Als ambassadeur draag ik met liefde de visie van Sukacita uit. 


 www.sukacita.org


Bali, Stichting Sukacita
Bali, de kinderen
West Papoea
West Papoea, de kinderen
Sri Lanka
Sri Lanka, de kinderen
In de praktijkOma Bali LuistertContact & KostenInspirerende lezingenIk ben hooggevoelig E-cursusBoekenInspiratie reis voor LichtwerkersOntwikkelingswerk in AziƫOver Yolanda (Engels)